PALVELEVAA JA ASIAKASLÄHTÖISTÄ SISUSTUSSUUNNITTELUA

Toimimme sinun tai yrityksesi neuvonantajana ja tietopankkina. Tiedämme tarjolla olevat tuote- ja kalustevaihtoehdot ja materiaalit. Varmistamme kalusteiden, materiaalien ja värien yhteensopivuuden, jonka pohjalta teemme yhteenvedot vaihtoehdoista. Varmistamme projektin aikataulun ja sen, että toteutus on sinulle ja yrityksellesi vaivatonta.

TOIMISTO- JA JULKITILASUUNNITTELU

Työskentelytapojen muuttuessa moni pohtii toimitilojensa tehokkuutta, toimivuutta ja viihtyisyyttä. Halutaan, että sisustus viestii meistä, yrityksestä ja työntekijöistä. Tilojen visuaalisella ilmeellä kerrotaan yrityksen arvoista, historiasta tai tulevaisuuden visioista.

Tilan toimivuus on kaiken A ja O. Palvelumme käynnistyy pääsääntöisesti tilankäyttöratkaisun suunnittelusta. Suunnitelmalla varmistetaan organisaation tehokas toiminta ja riittävä kommunikaatiotaso.

Tilankäyttöratkaisun pohjalta tehdään yksityiskohtainen kalustelayout ja valitaan kalusteet. Värien, materiaalien ja yksityiskohtien sekä valaistuksen suunnittelulla viimeistellään visuaalisesti kiinnostava kokonaisuus.

VIIHTYISÄ KOTI

Kodin suunnittelu voi sisältää pienen osa-alueen - vaikka keittiön tai makuuhuoneen - stailauksen tai uudistuksen taikka kokonaisen taloprojektin toteutuksen. Suunnittelutyössämme pidämme vahvasti mielessä, että suunnittelemme kotia Sinulle ja perheellesi.